maanantai 30. tammikuuta 2012

Valmiit - They are ready

Tuntuu hieman tyhjältä. Onhan tässä vietetty yhdessä aikaa näiden neitojen kanssa viime keväästä lähtien. Pitääpä Gabrielin ja Mikaelin kohdalla ihan uteliaisuudesta kirjata työtynteja muistiin. Nyt on edessä vuoden kuivatus ennen olifointia. Pyhät Evgenia ja Kerkyra, rukoilkaa minun puolestani!I feel a bit empty. I have, after all spent hours and hours with theese maidens since from last spring. Now they will dry for a year before the olifa. Holy Eugenia and Kerkyra, pray for me!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut, Kata! Minäkin sain jotain valmiiksi, nimittäin yhdet tuplatumput. En tiedä oliko se sopivaa, mutta julkaisin kuvan ilman minkäänlaista ohjetta. Tosin joudun testausmielessä ottamaan uusiksi, koska kävi ihan niinkuin minulle aina käy kaikkien ohjeiden ja reseptien kanssa...

Koetan muistaa tuoda sinulle vanhasta käsityökirjasta löytämiäni varras ("silmu-")virkkauksen ohjeita, josko se hiukan auttaisi tyhjyyteen.

anna kirjoitti...

no ovatpa upeita molemmat :)

Kata kirjoitti...

Kiitos Anna ja Liisa! Hieman pökertynyt olo jatkuu, sillä minulla on jo seuraavat veikkoset laudoilla. :D

Liisa, se on kivaa että julkaisit, kiitos! Ohje on nyt postattu, joten voit laittaa vaikka linkkikin. Ei jää uteliaat ilman tumpuitta.

Minnis / Sivusta seuraava kirjoitti...

Kauniita... haaveilen itsekin opettelevani ikonin maalauksen joku päivä :)

Kata kirjoitti...

Kiitos Minnis! Ikonimaalaukseen ryhtyminen ei ollut helppo päätös. Toivoin ja välttelin sitä noin 10 vuotta, mutta nyt olen tullut kotiin.

Ikonimaalaus ei ole harrastus harrastusten joukossa, vaikka se täällä blogissa saattaa siltä vaikuttaakin. Tuosta tuleekin mieleen, että käsityöt pitäisi ehkä eroittaa omaksi blogikseen...