maanantai 4. toukokuuta 2009

Tiedoksi...

Solmublogi on tästä lähtien yhden naisen juttu. Ompeluseura Solmu jatkaa solmimistaan ja voi hyvin, mutta koska blogi on ollut lähes kokonaan minun kirjoittamani, ei ole mieltä väittää sitä ompeluseuran blogiksi. Ei siis mitään sosiaalista draamaa. Jotta lukijat löytäisivät tänne edelleen osoite pysyy samana.

Terveisin Kata

This blog continues as a one-woman project. The others in the sewing-circle never got interested in blogging. The url will remain the same.

Best regards, Kata

2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Vai tuollaiseen ratkaisuun päädyit. Samoja ongelmiahan sitä on minullakin, kun muut eivät kirjoita kudontapiirin blogiin vaikka tunnukset on. Minä jatkan kahden blogin kirjoittamista muiden haluttomuudesta tai oikeastaan arkuudesta tai osaamattomuudesta tai ties mistä syystä huolimatta. Kun olen päässyt mässäilemään omassa blogissa omin jutuin, niin se varmaan on helpottanut tilannetta. Voi olla että joskus saan jokun vielä innostumaan.

Kata kirjoitti...

Mä pidän kirjoittamisesta, se siinä on. Selvittelen muuten miten saisin erillisen linkkisivun blogin yhteyteen. Sitten voisi linkitellä laajemmin muiden blogeja ym.
Tiedätkö miten se tehdään? En haluaisi sivun laitaan hervotonta rimpsua...